18 Şubat 2009 Çarşamba

19. GÜN 19. FİKİR

Bir pırlanta markasının tektaş yüzük reklamı. Markamızın adı SHINE:


Kadın yatakta uyuyor. Oda kapısının açılmasıyla uyanıyor. Sevgilisi elinde bir tepsi, tepside kahvaltı ve tepsinin ortasında bir gülle içeri giriyor.


Kadın işyerindeki masasında, bilgisayar başında oturuyor. Sıkılmış, bunalmış bir hali var. Odasının kapısı açılıyor. Sevgilisi elinde çiçekler sürpriz yapmış. Çok seviniyor, bütün yorgunluğu sıkıntısı kayboluyor. Sarılıyorlar birbirlerine.


Kadın odasında oturuyor. Müzik sesini duyunca duraksayıp kulak kabartıyor ve cama koşuyor. Evinin önünde ona serenat yapan sevgilisini görüyor. Yere kocaman harflerle Seni Seviyorum yazmış.


Kadın işten eve geliyor. Anahtarla kapıyı açıyor. İçeri girip ışığı yakıyor ve onu bekleyen kalabalık bağırıyor: "SÜRPRİZ" Sevgilisi elinde çiçekle kalabalığın arasından çıkıyor ve kocaman bir öpücük konduruyor kadına.

Kadın ofisinde, cep telefonu çalıyor. (Karşıdaki ses dışarı bak diyor olacak ki cama yöneliyor) Dışarıda sevgilisi ve yanında bir sürü çocuk sıraya girmişler. Çocuklar ellerindeki kartonları başlarının üzerine kaldırıyorlar. Herbirinin kartonunda bir harf. Ve SENİ SEVİYORUM yazıyor.


(Ekrana güzel bir tektaş yüzük gelir)


Dış Ses: Seni Seviyorum demenin yüzlerce yolu vardır.

SHINE, Seni Seviyorum demenin en güzel yolu.

1 yorum:

  1. okuduğum fikirlerin arasında şu ana kadar en olabilitesi olan bu olmuş. güzel olmuş.

    YanıtlaSil