8 Şubat 2009 Pazar

11. GÜN 11. FİKİR

Bir otel reklamı:

Kat görevlisi (housekeeper) rutin oda temizliğini yapmak için temizlik arabası ile otel odalarından birine giriyor. Odadaki koltuğun tepesine çıkmış, camları silen oda müşterisiyle göz göze geliyor. Olduğu yerde kalıyor. Çok şaşkın bir yüz ifadesi. Camları silen oda müşterisi de kat görevlisini görünce bir kaç saniye duruyor. Sonra mahçup bir yüz ifadesiyle koltuktan aşağı inip, kıyafetini düzeltiyor. Bir şey olmamış tavırlarında.

Slogan geliyor: Biliyoruz burada evinizde gibi hissediyorsunuz fakat siz sadece rahatınıza bakın gerisiyle biz ilgileniriz.

2. filmimizde takım elbiseli, elinde çanta olan bir otel müşterisi asansörden çıkıyor. Lobiden çıkışa doğru yürürken resepsiyonda duruyor. Resepsiyonist kıza eğilip yanağından öpüyor ve "akşam için getirmemi istediğin bir şey var mı hayatım?" diye soruyor.

Slogan geliyor: Biliyoruz burada evinizde gibi hissediyorsunuz fakat siz sadece rahatınıza bakın gerisiyle biz ilgileniriz.

2 yorum:

  1. Çok güzel bir fikir. Umarım işe yarar...

    YanıtlaSil
  2. Ali Taran sizi ise alsada bu bloga devam edin lutfen günün en sevdigim anı olmaya basladı blogunuz benim için.işlerim hafifleyince hadi bakalım bugunki fikir ne diye sayfayı acmak..hatta bazen bencilce Ali Taran ise almasın da her gun yazsın dıye dusunurken buluyorum kendimi :))

    Söz verin bize işe alınsanızda yazacaksınız :)

    YanıtlaSil