10 Şubat 2009 Salı

12. GÜN 12. FİKİR

Bir cep telefonu reklamı:


Bir asansör. Asansörde iri yarı, göbekli, kıllı, recep ivedik benzeri bir adam. Boynundaki altın zincir ve gömleğinin açık düğmelerinden fışkıran kıllarıyla oldukça itici duruyor. Şimdi asansöre hepsi birbirinden güzel 3 kız biniyor. Adam kızlara bakıp, bıyık altından gülüyor. Kızlar adamı beğenmemişçesine, aşağılar bir yüz ifadesiyle, asansörün adama en uzak köşesine doğru gidiyorlar. Büyük bir asansör olmasına rağmen, adamdan uzak olmak için ufacık bir köşeye sıkışıyorlar.


Adam cebinden "XP200" model cep telefonunu çıkarıyor. Kızlar şaşırmış ve meraklı yüz ifadeleriyle telefonu görmek için çaba harcıyorlar. Biri parmak ucuna kalkıyor, biri başını yana eğiyor daha iyi görebilmek için.



Kamera adamın eline, XP200’e zoom yapıyor. Ekranda “SİM DEĞİŞTİR” yazıyor. Adam ok tuşuna bastığında, o itici adam birden bire son derece şık ve yakışıklı bir adama dönüşüyor. Bu sırada kızlardan biri adamın önüne atlıyor ve saçındaki tokayı çıkarıyor. Saçlarını savurarak poz veriyor. Adam XP200 ile kızın fotoğrafını çekiyor, flaş patlıyor. Diğer kızlardan biri, poz veren kızı iterek onun yerine, adamın önüne geçiyor ve dans etmeye başlıyor. Adam XP200 ile videoya çekiyor.



Asansör bir katta duruyor. Kapı açılıyor. Kapıda asansörü bekleyen adam şaşkınlıkla bakıyor. Çünkü içerde iri yarı, göbekli, kıllı çirkin bir adam. (Bu sahnede aslında adamın hiç değişmediğini, sadece XP200’ün cazibe ve prestiji sayesinde kızların gözünde yakışıklı göründüğünü anlıyoruz) Adamın elinde çok şık bir telefon ve o telefondan yayılan müzik eşliğinde, normal şartlarda o adamın yüzüne bile bakmayacak 3 güzel kız kendilerinden geçmiş bir şekilde dans ediyorlar.



PACK SHOT: XP200’ün göz alıcı tasarımı ile her yerde ilgiyi üzerinize çekin. Karizmatik, cezbedici ve zarif. Çift sim kart teknolojisi ve olağanüstü multi medya özellikleri...

4 yorum:

  1. Bence artık yazmayın dostum yazdıklarınızın çoğu çok güzel şeyler. Mutlaka bazıları çalınacak diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. tek kelime ile şahane

    YanıtlaSil
  3. Daha da Davos'a gelme arkadaşım!

    YanıtlaSil